0

Andningspaus

Posted by Bina on 2014-04-07 in 2014 |

Så här efter flytten har jag gått tillbaka och läst en hel del av mina äldre inlägg, bara för att se så att allt kom med. Det märks att det var över tre år sedan jag startade bloggen, för det känns lite wow i magen när jag går igenom allt gammalt och jämför med det nyare.

Jag har skrivit över 600 inlägg och de flesta har varit långa, eller av medellängd. Det är många funderingar som återkommer och jag kanske ska ta mig tid någon dag framöver att summera saker som jag fortfarande ser som intressanta och matnyttiga. I skrivande stund väntar jag in en föreläsning samt ett seminarium, så idag är det tyvärr dåligt med tid över till annat.

I övrigt har jag återigen kommit igång med skrivandet och har fullt sjå med att fortsätta redigera (läs: skriva om, skriva nytt) NaNoWriMo-manuset. Det känns bra igen, allt är lugnt och jag har en plan, eller egentligen flera, på hur det ska fortsätta samt avslutas ;).

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.