2

Tänkte bara testa lite…

Posted by Bina on 2014-04-04 in 2014 |

… för att se om flytten är lyckad eller inte. Om allt står rätt till borde det inte längre vara möjligt att gå in på den gamla WordPressbloggen längre, utan nu är det skrivprocess.se som gäller 🙂

Till de som vanligtvis surfar med dator: den gamla sidan omdirigeras hit så ni borde inte beröras alls av flytten.

Till de som vanligtvis surfar med mobil eller någon form av läsplatta: om ni enbart “följer” mig via WordPressappen kommer ni förmodligen inte att se detta inlägg, men jag har lämnat ett tydligt meddelande på den gamla sidan där jag förklarat att jag flyttat till ny adress.

2 Comments

 • Vilken fin sida 🙂 Jag kan inte hitta någon följa-knapp men det kanske kommer? //Susanne

  • Bina says:

   Tack så mycket! Tanken är väl att jag (läs: sambon) ska designa om rätt mycket så att det blir personligare och mer så som jag verkligen vill ha det.

   Det finns inte längre någon följa-knapp eftersom det inte längre är en WordPressblogg. Jag använder bara mallen från den, men min sambo har lagt till en RSS-knapp längst upp till höger så det går att följa den på det viset 🙂

   Jag fick för övrigt lära mig nyss vad RSS är för nåt, känner mig lite bakom flötet själv med allt “nytt” 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.