0

Jag är bara för aktiv

Posted by Bina on 2014-04-02 in 2014 |

Ifall någon undrar varför det varit lite oregelbundna inlägg på senaste tiden (som inte beror på bloggflytt som snart ska vara i sin ordning), så kan jag berätta vad det beror på. En vanlig arbetsvecka ser ut ungefär så här, jag:

  • pluggar 40 timmar i veckan
  • jobbar 6-8 timmar i veckan
  • myser med den bästa mannen i världen minst 3 timmar varje dag, på helgerna blir det närmare heldagar
  • sover 35-40 timmar i veckan
  • städar 4 timmar i veckan
  • gör övriga saker som tar tid 10 timmar i veckan

Resterande tid lägger jag antingen på skrivande eller bloggande, så ni kan ju lista ut själva vad som är viktigast för mig ;). Men ibland händer det att jag hittar lite extra tid att lägga även här. Det kommer absolut en lugnare tid (kallas sommar eller mellan kurser), men det kanske bara resulterar i mer skrivande för min del.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.