0

Första april och allt, men jaja…

Posted by Bina on 2014-04-01 in 2014 |

Tanken var att vi skulle ombesikta bilen idag. Ni vet, den där som brann. Sambon åkte till skroten igår och fixade nytt säte och bilbälte, det som skadades mest, och när han skruvade i sakerna upptäckte han att det även brunnit upp mot taket. Det är bara lite grann svett, men han som ringde från verkstaden påstod att det inte aaaaaaalls brunnit upp mot taket. Men, vi har fått ersättning för den “fina” svetsningen och det är inte direkt någon ny bil så vi tänker inte bråka något mer med dem. En sak är dock säker, vi tänker aldrig mer ta hjälp av den verkstaden igen. Men det är första april och vi vill inte bli mer lurade, så vi skjuter upp besiktningen. Vi har ju fortfarande några dagar på oss.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.