0

Flytt pågår

Posted by Bina on 2014-02-25 in 2014 |

Har ägt domännamnet skrivprocess.se i över ett år, men det är först nu som vi börjar pilla lite extra med det (läs: sambon  pillar, jag kan inte sånt här), och det är därför som det varit lite tyst här ett tag nu. Jag vill inte göra det alltför jobbigt för honom att flytta enstaka inlägg nu när vi (läs: han) redan flyttat allt till den nya sidan. Dessutom har plugget de senaste veckorna varit oerhört intensivt, men det går nu mot en lite lugnare period.

Den är inte uppe än, men den nya sidan heter alltså skrivprocess.se och när allt väl är i ordning så kommer ni förhoppningsvis inte att märka någon större skillnad ;).

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.