0

Det här med kvinnliga artister

Posted by Bina on 2014-01-31 in 2014 |

Det är otroligt svårt att hitta bra kvinnliga sångare i den musikgenre jag lyssnar på. Metal låter helt enkelt bäst när män sjunger, men ibland hittar man något guldkorn där det faktiskt är en kvinna som sjunger. Som White Skull. Fast första gången jag hörde dem (med låten Under This Flag, som är från skivan med samma namn) trodde jag att det var en man. Sångerskan är otroligt duktig på att ta genren precis så som den ska vara utan att låta vek. I alla fall på den här skivan, för de tidigare låter inte speciellt bra. Hoppas att de fortsätter släppa skivor som går i samma stuk som Under This Flag.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.