1

And I’m back on track!

Posted by Bina on 2013-11-18 in 2013 |

Då sambon nu under veckan ska på tjänsteresa (som varar hela jävla veckan) har helgen inte varit speciellt skrivvänlig. Jag lade på ett kol i fredags och skrev även lördagens kvot i Nano, men sedan när söndagen kom skrev jag inte ett dyft.

Men, efter att ha gått upp klockan 4 (vilket är alldeles för tidigt), skjutsat sambon till flygplatsen, suttit några timmar med Minecraft dokumentet framför mig är jag nu äntligen över 30k. Det tog sin tid, det var kämpigt, men nu en sådär tretusennågonting ord senare är jag tillbaka. Fick färdigskrivet en scen som jag trodde skulle vara väldigt kort, men som istället visade sig bli väldigt lång. Hoppsan Kerstin.

Imorgon kommer ytterligare en dag då jag sitter helt i ensamhet i min lilla man-cave. Nu börjar det dra igång. Tempot ökar drastiskt. Andra vändpunkten är nära. Och jag har ungefär 60 sidor nu.

Pju, tänk om man kunde ha den här farten med hemtentor…

Tags:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.