4

Jag har aldrig varit en ordbajsare

Posted by Bina on 2013-11-12 in 2013 |

Detsamma gäller under Nano. Enligt min planering ska jag skriva 24 kapitel och jag har som plan att skriva ett om dagen. Idag är det dag 12 i tävlingen och jag ligger passande nog i början av kapitel 12. Men tvivel kommer ikapp. Är jag tillräckligt bra för det här? Blir det inte bara en massa tomma ord? Och vad hände med miljöbeskrivningarna?

För jag måste vara ärlig. Mina miljöbeskrivningar sucks. Om de ens är närvarande. Jag skriver det som måste ut nu på en gång och tänker inte så mycket på fluffet runt omkring. Ibland blir det bra och ibland blir det sämre. Ibland skriver jag bara och så går de vidare för att göra annat. Typ.Men det kanske är lika bra att inte fastna någonstans, för om det händer kan jag lika gärna lägga av nu med detsamma.

Åhå, vad jobbigt det är att tänka ibland. Manuset är nu uppe i dryga 21 000 ord och idag har jag ingenting att göra. Tänkte vara lite positiv och sikta på 25k innan dagen är slut. Får se om jag lyckas ;).

Tags: ,

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.