2

Över 17k nu

Posted by Bina on 2013-11-09 in 2013 |

Drygt 35 sidor (Times, storlek 12, 1,5 radavstånd) in i NaNoWriMo och jag har kommit till första vändpunkten. Det känns faktiskt helt okej nu. Har precis tagit mig över en tröskel som tydligen inte var så välplanerad som jag först trott. Nu är jag igång och skriver som attan igen.

Tags:

2 Comments

  • Fia Filur says:

    Härligt! Tycker jag har haft en seg början, men närmar mig 16 och snart första vändpunkten och känns som att det lättar upp. Det tar liksom ett tag att skriva igång för mig.

    • Bina says:

      Jag tycker alltid att de första 20 000 orden är svårast, för det är ju bara början och den har man gått igenom så många gånger i huvudet. Jag vill ju helst bara skriva om det som händer efter att man presenterat problemet, när man känner karaktärerna något mer och börjar bry sig om dem. Vill ju gå vidare till de ställena där det händer stuff 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.