0

Osynlig

Posted by Bina on 2011-05-11 in 2011 |

Under den/de kommande veckan/orna kommer jag behöva ligga mer eller mindre lågt med allt vad författare heter (om det inte handlar om studentlitteratur). Fast, det kommer nog dyka upp lite saker här ändå.

Förutom att jag har två tentor på g, måste jag ta kontakt med läkare angående mitt fortsatta halsflussproblem. Sedan får jag springa runt på universitetet (igen) och leta efter lärare som verkar finnas lika mycket som evighetsmaskinen, visa dem läkarintyg, få mer tentor, läsa en massa böcker (okej, kanske inte största prioritet, men ändå).

Plötsligt blir det väldigt intressant att till och med skrubba toaletten …

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.