6

NaNoWriMo och inget plugg!

Posted by Bina on 2013-10-21 in 2013 |

Jag fick nyligen veta att jag får tillgodoräkna mig kursen som startar idag. Närmare innebär det att jag inte kommer ha någonting att göra en stor del av november. Förutom att jobba om de ringer in mig för det.

Men bäst av allt är nog att jag får tillägna en stor del till att skriva på mitt NaNoWriMo-manus. Jag har ju redan tjuvstartat med drygt 6000 ord (skrev ytterligare ca 800 imorse innan föreläsningen), men förutom att jag “fuskar” så tror jag att jag kommer vinna i år :D.

Jag menar, tekniskt sett har jag bara 44 000 ord kvar till 50 000. Om jag inte skriver någonting nu fram till när eventet egentligen startar behöver jag bara skriva drygt 1400 om dagen. Det är ju inte så mycket, eller?

Och bäst av allt är att jag får vara hemma med min underbara sambo och bara vara. Eller ja, förutom när han jobbar dårå ;).

Tags:

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.