0

Det här med slut

Posted by Bina on 2013-10-20 in 2013 |

Jag jobbar ju som bäst under press, men trots det har jag haft en synopsis färdig sedan en månad tillbaka. Enda problemet med det är att jag inte varit direkt nöjd med slutet. Det har varit för lamt, för uttjatat, för tråkigt. Jag har verkligen kämpat med att få till det, att jag den här gången ska skriva någonting där kvalitén håller hela vägen ut.

Och nu föll det loss.

Och det tackar jag NaNoWriMo för. Jag ska ju vara med där i år, hade jag tänkt. Och för att  vara med måste man ju ha en någorlunda plan över hur man ska gå tillväga.  Min synopsis är nere på kapitelnivå i detaljer, alltså att det är beskrivet vad varje kapitel ska handla om (syfte, mål, innehåll, karaktärsutveckling – you name it!).

Och så bara – poff – hände det. Mitt slut som kommer bli så övernaturligt bra. Nu finns det nedskrivet. Alla smådetaljer som leder till just den situationen är inpetade i dokumentet och väntar på mig.

Och jag måste erkänna en sak. Jag har redan tjuvstartat med skrivandet. Drygt 5000 ord hittills, and still going.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.