4

Gulp

Posted by Bina on 2013-10-11 in 2013 |

Har anmält mig till årets NaNoWriMo. Första (och enda) gången jag var med var 2011 och då kom jag inte längre än drygt 25 000 ord på 15 dagar. Sedan tog det stopp. Antagligen på grund av dålig planering. Nu kommer det gå bättre. Ska skriva synopsis nu. Hade inte det förra gången.

Tags:

4 Comments

 • Fia Filur says:

  Åh, vad kul! Synopsis tror jag är viktigt, det har jag alltid 🙂 Har aldrig reggat mig på Nano utan brukar köra för mig själva hemma. Kanske blir att jag hänger på också, verkar som att många laddar för det.

  • Bina says:

   Jag brukar i alla fall ha en plan för vad det är jag ska skriva. Man kan väl kanske kalla det för synopsis, trots att de inte brukar vara så jättedetaljerade. Brukar ju ändra mig lite under processen beroende på om någon karaktär råkar sväva ut lite extra i någon dialog eller liknande. Måste ju finnas lite andrum ;).

   Häng på Nano du med! Det är ju egentligen inget krav på att man SKA skriva ett visst antal ord varje dag. Oavsett hur man gör så kan man regga hur många ord man skrivit och så får man ut det på ett fint diagram :D.

 • Eva-Lisa says:

  Jag har aldrig klarat av att skriva ett synopsis, jag saknar uppenbarligen fallenheten för just det 🙂 Jag kommer nog inte att delta i årets Nano, men hejar på alla som tänker vara med. Så heja dig också! 😀

  • Bina says:

   Jag gjorde faktiskt en (för mig) jättedetaljerad synopsis för några veckor sedan. Arbetade med den i dagar och gick så långt som ned till kapitelnivå, alltså vad som kommer hända i varje kapitel :). Det är dock inte det jag kommer skriva under Nano.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.