0

Det här med research

Posted by Bina on 2013-10-04 in 2013 |

Det är sjukt svårt att hitta information om hur man bygger en tunnel som håller utan stöd av någonting, men jag känner att jag är en bra bit på väg i att lista ut vad jag behöver till mitt skrivande. Jag vill att det ska vara trovärdigt, samtidigt som det måste vara på ett visst sätt för att fungera i storyn, och att matcha dessa med varandra är som att lägga ett 10 000-bitarspussel.

Det finns dock några saker som jag inte tvekar en sekund på att ändra. Som att jorden kan ligga hårt packad och inte vara jättestenig. Mina karaktärer ska kunna gräva det här på runt en natt, och då passar det också bra med att det (med bra verktyg) tydligen går att gräva en kubikfot i timmen (de ska nämligen inte gräva så långt, och dessutom har de magiutövning som kan speeda på det hela något 😉 ).

Som tur är kan jag engelska. Otroligt viktigt. Finns så mycket som jag inte hade fått reda på om jag inte kunnat det språket. Svenska räcker nämligen inte så långt i den stora vida världen.

 

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.