0

Det här med perspektiv

Posted by Bina on 2015-03-09 in 2015 |

Jag är fortfarande väldigt delad om hur jag ska ha det i ett av mina nuvarande projekt. En eller två huvudpersoner? Det finns nog lika mycket för och emot med båda. Just nu skriver jag utifrån två personer och om det mot förmodan inte skulle kännas bra i slutet har jag ju alltid chansen att redigera om det. Historien är ju där även om en persons perspektiv inte gör det.

I ett tidigare projekt har jag haft väldigt många perspektiv. Det gör jag inte om. Nuförtiden försöker jag begränsa mig till ett eller två. Mycket beror också på att jag numera skriver mycket i jag-form, så då faller det sig naturligt att det bara är en person som berättar.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.