6

Min hjärna, alltså

Posted by Bina on 2013-09-26 in 2013 |

Jag har problem just nu. Massor med problem. Jätteenkla ord försvinner in i ett blurr av dimma och vägrar komma tillbaka. Jag har hjärnsläpp. Och det smittar av sig på alla jag hittills  frågat. Så, jag vänder mig hit.

Det jag behöver hjälp med är att hitta ordet till ett sånt där block man använder för att hissa upp tunga saker i. Det är som en rulle man sticker rep/kedjor igenom och med hjälp av hävstångseffekten får man upp saker från marken. Används även till att hissa segel och liknande.

Vad tusan heter det?

Hjälp mig, snälla :).

Tags:

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.