3

Det här med att komma igång

Posted by Bina on 2013-09-17 in 2013 |

Det är jävligt enkelt att säga till folk hur mycket man älskar att skriva och att man hellre inte skulle vilja hålla på med någonting annat. Det är ju trots allt inte så svårt, säger många. Att sitta med sin laptop på cafe och smutta på te och knapra bullar.

Alltså.

Sitta ned, okej. Men när jag skriver finns det inte tid att sörpla i mig något, än mindre äta. Tankearbetet som krävs före, under och efter processen tar all uppmärksamhet. Det är så himla mycket lättare att tänka på hur man ska klara av nästa dungeon i Oblivion att det oftast lockar mer. Vadå, tänkandet finns ju där hela tiden? Thank God att jag inte är publicerad författare med tidsramar till nästa projekt.

Eh?

Nä, jag hoppas verkligen på att få skicka in färdigt material snart. Det är min dröm sedan barnsben och jag tror jag har det som krävs. En liten paus är okej ibland, även om den varat i nästan ett år. Nu är jag ju på gång!

Tags:

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.