2

Testläsare och hur jag tänker kritiskt på eget manus

Posted by Bina on 2013-09-01 in 2013 |

Just nu testläser jag ett manus och när jag skriver ned tankar om det funderar jag samtidigt på mitt eget skrivande. Så fort jag kommenterar på någonting vandrar tankarna iväg på hur jag skulle gjort just den scenen/dialogen/whatever. Hade min version blivit bättre/sämre? Är mina råd goda? Är mina kunskaper tillräckliga? Och varför har inte jag gjort såhär med mitt manus?

Minst lika många frågor som meningar dyker upp. Man lär sig så mycket om sig själv genom att titta på andra. Som ett zoo, nästan. Lära av andras misstag. Framför allt ger jag mig själv någon slags konstruktiv kritik, men samtidigt lyssnar jag inte alltid på vad jag har att säga. Lite som när någon annan kommenterar mitt skrivande ;).

Tags:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.