0

Vad jag läste i somras och framtida böcker att sätta tänderna i

Posted by Bina on 2013-08-30 in 2013 |

I julas fick jag Här ligger jag och blöder (Jenny Jägerfeldt) av min sambo. Började läsa den då. Mest när jag satt på bussen fram och tillbaka från stan, men oftast var tankarna då fokuserade på arbetsintervjuer, eller vad jag skulle säga till handläggaren på Arbetsförmedlingen. Läste faktiskt inte ut den förrän nu under semestern. Lite down going eftersom jag tidigare brukade läsa ungefär en bok i veckan.

Men nu ska det bli ändring på det. Kommer ju ha massor med pauser mellan föreläsningarna. Börjar med en gammal svensk översättning av Huckleberry Finn, som jag fann på loppis för ett tag sedan.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.