0

Nattugglan anropar

Posted by Bina on 2011-02-05 in 2011 |

Natten är den tid på dygnet då det händer saker. Det går som bäst när jag är som tröttast. Då kommer alla idéer på en gång, gamla som nya. Jag skriver ned dem, så fort jag orkar. Får hålla ögonen öppna med tändstickor. Tankarna snurrar som bäst. Det spelar ingen större roll hur eller var stycken hamnar, bara de kommer ned på jorden.

Nu är den tid då jag är som flummigast. Tröttheten hotar stänga ögonen när som helst, men jag ger mig inte. Den ska inte få vinna över min lust att skapa. Om det skulle inträffa, om jag släcker ned, om mina ögonlock faller, då fortsätter jag i mina drömmar.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.