0

Känslan

Posted by Bina on 2013-05-08 in 2013 |

Känslan när man skriver på någonting helt nytt, någonting man länge tänkt och funderat över, någonting man tror kommer bli helt toppen, och när man inser att det går bra…

Det är så det är nu.

För ett år sedan började jag med det här projektet. Det var inte mer än bara idéer då och jag märkte hur jag stannade efter ca 10 000 ord. Nu har det grott länge och jag har arbetat om historien och karaktärerna, och det börjar helt annorlunda med ett helt annat scenario. Mycket av det som var nyckeln i förra versionen har tagits bort, reducerats och förbättrats. Den här gången kommer det bli någonting.

Tänk er en dystopisk stadsmiljö. Mörk, men ändå ljus. Ingenting är viktigt, men ändå betyder det allt. Nu ska jag lära känna huvudpersonen bättre. Han måste komma fram ur skalet som omger honom. Jag vill prata med honom, se hur han reagerar om jag petar på honom.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.