0

När de sätter sig på tvären…

Posted by Bina on 2011-05-07 in 2011 |

Lustigt hur ens fiktiva personer kan gå och ändra personlighet ibland. Jag har en person som från början var med ganska tidigt i den första boken. Sedan efter många omskrivningar bestämde mig för att inte presentera henne förrän lite senare, och senare, vilket till slut blev i nästa bok. Då blir min fiktiva person sur på mig, gör ett personligt angrepp, går sin egna väg (på riktigt!) och struntar totalt i vad jag säger åt henne. Hon som alltid var så snäll och trevlig!

Nä, nu blir jag riktigt arg. Ska det få vara så? Får fiktiva personer göra sådana uppror? Hur ska jag göra för att få henne att lyssna på mig? Det som fungerade förut kan jag inte längre lura henne med. Bara ignorans tillbaka.

Jag har redan accepterat att hon aldrig kommer bli den hon var innan, men för den skull vill jag inte att hon försöker sätta sig på mig! (Klicka här!)

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.