0

Tekniknörd

Posted by Bina on 2013-04-29 in 2013 |

Medan sambon försöker se till att jag kan surfa så smärtfritt som möjligt på universitetet, har jag plockat fram mobilen och skriver på den. Det går lite långsamt, men är ändå långt mycket bättre än att rista hieroglyfer i bordet (som jag dessutom inte kan ta med hem).

Idag gjorde jag ytterligare framsteg gällande tekniken. Har använt bluetooth för första gången i mitt liv. Flyttade några textfiler från datorn så att jag alltid har tillgång till det som jag håller på med. I ungefär ett år nu har jag haft som vana att bära ett USB på nyckelknippan. Har aldrig sett en telefon med USB-port, så det vore ju bra om nätet fungerar då istället 🙂

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.