0

Smartfåns

Posted by Bina on 2013-04-27 in 2013 |

Försöker på egen hand klura ut hur jag på bästa sätt kan få hem e-böcker i telefonen. Himla smidigt ju, om det vill fungera. Jag är inte världens största tekniksnille, men på något sätt lyckades jag förut helt själv få e-pub att fungera med min MacBook. Nu har jag förstås inte kvar Apple OS, utan kör en Linuxversion som heter Pear. Same same, but different åt rätt håll.

Finular också med att läsa bloggar (samt skriva det här inlägget) från mobilen. Med en sådan här rolig pryl känns det tråkigt att jag hittills knappt använt den till annat än det man förr hade en mobil till: ringa, skicka sms, ta bilder…

Nu är jag inte längre bunden till att släpa med mig datorn överallt, inte nu när jag har hela världen i min hand. Mohahahahaha! (Och tänk er ett evil grin här 😉 )

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.