1

Det här med att komma igång…

Posted by Bina on 2013-03-25 in 2013 |

Jag har nästan skrivit klart de två första kapitlena på mitt nygamla projekt. Storyn ändras helt, så det är i princip bara karaktärerna som är sig lika. Vissa biroller får dock en eller ett par förstärkta personlighetsdrag, all for the greater good, hoppas jag. Det är fortfarande tänkt att det kommer finnas två huvudroller, men samtidigt lutar jag åt att det kanske vore bättre om det bara fanns en berättarröst. Så länge en bok är skriven i tredjeperson brukar jag inte ha svårt för om det är flera huvudrollsinnehavare, så länge de inte är fler än 3-4 stycken. För närvarande har jag två.

Världen håller också på att förbättras, eller i alla fall byggas om. Det blir mörkare och inte lika naivt. Mer åt ung vuxen-stuket snarare än ungdomsböcker.

Det är ofta jag känner så här nuförtiden. Det jag skriver ska helst vara mörkt och läskigt. Kanske håller jag på att bli gammal och växer ifrån allt som är mysigt, eller så är det bara en fas. Först får vi se om jag överhuvudtaget avslutar det här projektet.

Tags:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.