0

Skriva

Posted by Bina on 2011-05-06 in 2011 |

Allt som allt har jag lyckats klämma ur mig ca 3000 ord idag. Det tycker jag är ganska produktivt, speciellt när det är sammanhängande och inte bara lite stycken här och där. Det blev två texter – två olika scener – som jag blev ganska nöjd med. När man håller på är det skönt att kunna scrolla i textdokumentet upp och ned för att verkligen se att man kommer någon vart, och fem sidor till är ju egentligen inget jag säger nej till.

Hade det varit en normal dag hade jag kämpat för att ens kunna skriva 500 ord, och då hade det med största sannolikhet bara varit något ord här och ett till där. När lusten tryter går det helt enkelt inte.

Det går fasansfullt mycket framåt med uppföljaren. Plötsligt är det inte så mycket nytt jag måste beskriva, som miljöer, personer och saker i allmänhet. Nu är det bara att skriva, att berätta en historia. Något av det mest tråkiga jag vet är att försöka beskriva saker som jag tar för givet. Jag ser det ju i mitt huvud, varför gör ingen annan det?

Men jag inser ganska snart också efter att jag skrivit mina dialoger och intriger och alla bekymmer och allt-det-andra-som-jag-vill-avslöja-fast-jag-inte-borde så måste jag ha lite beskrivande/gestaltande text. Annars kommer jag inte vidare.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.