0

Noveller är inte min grej, men …

Posted by Bina on 2013-03-02 in 2013 |

… ändå kan jag inte låta bli att tänka på små scener jag inte kan få ur huvudet. Jag har sett så mycket Lovecraft-insprirerade skräckfilmer på senaste tiden att idéerna inte slutar komma till mig. Jag känner att det inte är läge att satsa på någon längre romanskrivning eftersom det finns alldeles för lite material att gå på, men novell … ?

Förr (typ mångaherransårsedansomviinteskaprataom) hade jag alltid inställningen att bara skriva vad som kom till mig, oavsett längd. Förr skrev jag också otroligt mycket mer. Förr höll jag i huvudet reda på ett tiotal projekt samtidigt. Förr levde jag för att skapa historier. Nu gör jag inte det. Men jag vill.

Och för att återgå till det jag började med …

Det finns en skräcknovell jag påbörjat. Skissat lite i. Slutet är klart. Början lite luddig. Historien klar i huvudet. Bara att printa ut då, eller hur? Som arbetssökande wannabe-författare är det ju lugnt. Skriva är inte ett dugg svårt. Inte om man jämför med att skapa fred i världen.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.