2

Erm … Hej?

Posted by Bina on 2013-02-28 in 2013 |

2012 var året då mitt liv totalt havererade.

Jag flyttade långt ifrån vänner som jag mest av allt behövde. Min pappa uttryckte något jag fortfarande inte förlåtit honom för. Mitt dåvarande arbete vägrade gång på gång heltidsanställa mig. Jag blev dumpad av någon jag verkligen älskade. Jag tvingades ta bort min katt på grund av sjukdom. Min morfar gick bort. Jag tappade lusten att skriva.

Jag försökte så gott jag kunde med att få mitt liv att gå ihop. Jag var så trasig.

Men i höstas träffade jag någon som hjälpte mig på rätt köl. Vi bor numera tillsammans, har en katt vid namn (M)Alice, planerar framtiden ihop. Det går inte att bli lyckligare än såhär. Jag älskar min sambo oerhört mycket.

Just nu är jag lite ringrostig gällande orden. Det känns svårt att beskriva saker efter så lång vila, men jag lovar att jag ska öva på det. Mitt första projekt blir att läsa vad jag lämnat efter mig. Redan nu har jag faktiskt skrivit en del. Har återgått till papper och penna, lämnat datorn till när jag ska göra det “riktiga” arbetet. Det är i alla fall en början. Senare tänkte jag försöka läsa ikapp på alla bloggar jag tidigare följde. Det händer mycket på 6 månader.

2013 kommer bli awesome.

Tags:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.