6

När datorn surnar

Posted by Bina on 2013-01-09 in 2013 |

image

Måste verkligen ha fått tag på en superdator. Efter nära fyra års dagligt användande har batteritiden gått från fem timmmar till tre, för att nu konstant ha hela tjugo kvar! Fantastic! Att det sedan står “Byt ut nu” på batteristatusen är en annan fråga.

(Det här är också ett testinlägg för att se hur det fungerar blogga från mobilen. Yeah, that’s right. Måste nog vara den sista i min generation att skaffa smartphone. Går bra hittills, förutom att jag skriver fel hela jäkla tiden. Mina fingrar är inte riktigt skapt för touch-skärm än.)

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.