2

Tiden alltså

Posted by Bina on 2012-09-19 in 2012 |

Det går fort nu. Är redan mörkt vid sju-tiden om kvällarna. Jag gillar det ändå. Mörkret alltså. Men snart kommer också kylan. Och snön. Hurr! Iskalla fingrar har jag redan.

Egentligen tänkte jag bara kika in här en kort stund och säga att jag mår mycket bättre än sist. Det jag varit med om den senaste tiden  har verkligen känts som att åka i en karusell. Nu är det mesta över och jag är inne på den tredje veckan med det nya HELTIDSjobbet. Känns helt okej, faktiskt.

Och det är inte långt kvar tills jag börjar skriva igen. Det känner jag.

Tags:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.