4

Det här med att utnyttja tid

Posted by Bina on 2012-08-30 in 2012 |

Väntar och väntar fortfarande. Tiden går så otroligt långsamt när man inte har någonting annat för sig. Inget jobb, ingen skola, ingen lust att skriva, inga vänner i närheten. Men jag har i alla fall plockat fram det där manuset jag påbörjade i april, det där som skulle gå i lite mer dystopi/steampunk-stil. Tänkte lite. Har aldrig läst någon sådan bok, men däremot sett både filmer och serier som behandlar temat.

Och jag gillar det fortfarande lika mycket nu som när jag lade undan det. Planen håller fortfarande, med reservation för några logiska luckor jag medvetet petat in eftersom jag inte vill förstöra skrivflowet. Sådant fixar jag till i redigeringen. Jag känner verkligen för att skriva vidare på det nu, vill få det klart så jag kan lägga det åt sidan i ytterligare några månader. Det är mycket krävande, för det är skrivet i jag-form (vilket mycket väl kan ändras senare) och huvudpersonen är så himla komplex. Hans värderingar går inte riktigt ihop med mina egna och jag måste verkligen anstränga mig för att inte ändra hans personlighet. Han är absolut inte perfekt, och det gör honom så perfekt.

Tags:

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.