0

Nattliga tankar sådär 00:44

Posted by Bina on 2012-08-30 in 2012 |

På sätt och vis känns det ändå rätt okej ändå. Har storbölat till och från de här två dagarna och just nu känner jag bara lite jävlaranamma. Varför ska jag vara så ledsen hela tiden för? Räcker det inte nu? Ryck upp dig för tusan! Men det är fortfarande hårt och jag vet fortfarande inte vad som kommer hända imorgon. Gråta kommer jag i alla fall göra, men om det är mer av den lyckliga sorten eller inte kan jag tyvärr inte förutspå.

Jag lovar i alla fall heligt och ärligt att jag kommer skratta åt situationen om en månad eller två, kanske till och med skriva om det. Det är bara för jävla dråpligt. Och jag vet inte, kanske är det lika bra att det hände så tidigt ändå, men känslorna sitter så djupt, så djupt… Tre månader är ingen tid alls, men ändå så långt.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.