0

What kind of love would let us bleed away?

Posted by Bina on 2012-08-29 in 2012 |

Idag har jag pratat med en massa människor, blivit virtuellt och fysiskt kramad, skrattat och öppet gråtit. Mest har jag varit ledsen, liksom skitförbannad på hela situationen, men jag kan inte vara arg på det som hänt. Det går inte att styra över och jag mår så dåligt av att vara i en sits jag absolut inte har kontroll över. Nu hänger det hela på ett enda svar, ett svar som inte jag har makten över.

Ibland dyker det upp frågor på olika bokbloggar som “vad önskar du dig för superkraft/egenskap från valfri bok”. Just nu önskar jag att jag kunde använda imperiusförbannelsen från Harry Potter, den som tar kontroll över någon annans sinne, bestämmer vad och hur en person ska agera. Hoppas kan man ju alltid göra, trots att det inte kommer slå in (och att det dessutom är en förbjuden förbannelse behöver vi ju inte diskutera vidare om).

Det kom som en chock och jag får nog ett slutgiltigt svar imorgon. Den här dagen har inte alls gått som jag tänkt och jag sitter här med många fler frågor än svar, vilka än så länge är så gott som noll. Har papper och penna redo, för imorgon vill jag inte missa att fråga om någonting. Tyvärr har jag tidigare hört att min övertalningsförmåga inte är sådär värst jättebra.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.