0

Tänk om …

Posted by Bina on 2012-08-18 in 2012 |

Fick ett par oinbjudna gäster för ett par dagar sedan. Det var två små barn (kanske 4-5 år gamla) som väntade på sin kompis som bor granne med mig. Jag hade precis kommit hem med famnen full av kassar från mataffären och när jag öppnade min dörr kunde jag inte riktigt hålla i den så den gled upp hela vägen. Barnen såg katterna, frågade om de fick klappa, jag ryckte på axlarna och sa javisst. Rivs de? frågade den ena och jag skakade på huvudet.

Tanken som slog mig efter den här händelsen var att tänk om jag varit en annan person än den jag är. Barnen var så himla naiva och rusade rätt in i min lägenhet för att få klappa katterna. Jag tänkte på det som mamma alltid sagt till mig när jag var i den åldern. Prata inte med främlingar och gå inte med dem, även om de håller en godispåse du får äta från.

Material till en novell kanske?

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.