2

Hey

Posted by Bina on 2012-08-17 in 2012 |

Jag skriver igen. Yay, eller något. Är lite trögstartad, men jag har öppnat dokumentet, pillat lite grann och försöker komma in i historien igen.

Att kniven mot strupen ska krävas varje gång. Inser nu att jag bara har två dagar kvar i total ensamhet innan jag måste släppa in en annan i mitt liv igen. Och någon gång under de kommande två dagarna “måste” jag översätta det första kapitlet till engelska. Eller i alla fall försöka. Hans svenska inte vara så bra och han gärna vilja läsa. Och nämnde jag någonstans att han är ryss och hans riktiga namn är Dmitry? Lite kul kuriosa sådär bara när jag vet att jag skrivit om en viss favoritserie (Vampire Academy) av en viss favoritförfattare (Richelle Mead) där en av mina favoritkaraktärer heter just så (fast med annan stavning) och är så jävla cool.

Just a coincidence. Just saying.

Tags:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.