0

Majgad x2

Posted by Bina on 2012-08-10 in 2012 |

Åkte buss idag. Är inte helt hundra, men jag tror ändå att det var Johanna Lindbäck jag såg i närheten av NUS. Kan ha fel, men jag var nära att skrika åt busschauffören att stanna så jag kunde hoppa av och fråga henne. Om man läser hennes blogg får man ju reda på att hon ibland är i Umeå. Fast jag vet inte vad jag skulle säga om jag någon gång träffade henne. Hej, jag ser upp till dig och önskar att jag läst någon av dina böcker. De finns i alla fall på min ATT LÄSA-lista.

Ähum.

Andra händelsen värd att nämna var inte heller något jag väntat mig. En äldre dam på cykel eller tant om man nu föredrar det ordet. Hon var nog någonstans mellan 70 och 80 år, och jag tycker inte att man borde cykla då, främst för att spara på mitt hjärta. Hon föll omkull, och det var ingen liten vurpa. Först var det som vanligt och sedan låg hon på backen. Jag hade en väldig tur som inte hann dit först, för om det finns någonting som jag verkligen inte klarar av är det saker som har med sjukhusrelaterade problem med att göra. Efter en stund var hon dock helt okej, borstade dammet av kläderna och satte sig på cykeln igen. Tror jag blev mer skakad än hon.

Livsomskakande händelser, jag vet, men när man numera tillbringar dagarna med att räkna hur många timmar det är tills nästa dag, är alla oförutsedda händelser välkomna. Det får liksom dagarna att gå lite fortare.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.