3

Insnöad

Posted by Bina on 2011-05-04 in 2011 |

Ja, alltså, jag vet inte var jag ska börja … Den senaste tiden (typ senaste två veckorna) har jag varit så inne i böckernas värld så det inte är sant. Jag har liksom känt mig nere, blivit så känslomässigt påverkad av det jag läst. Det har varit svårt att säga till mig själv att det bara är en bok, för “bara” en bok skulle inte kunna påverka mig på det här sättet.

Vad pratar jag om då? Hrm … jo, jag liksom råkade läsa ut fjärde boken i serien Vampire Academy på tre dagar. Så gick det med att försöka lägga band på sig själv. Måste få tag i nästa del snart!

Men nu över till någonting helt annat. Sitter här med Suzanne Collins Hungerspelen framför mig. Ett kapitel redan avklarat. Kommer även denna bok fånga mig?

Tags:

3 Comments

 • Fia Filur says:

  Svaret är JA! För någon månad sedan läste jag nr 5 och 6 i VA. Direkt efter läste jag 1,2,3 av Collins. Var känslomässigt utbränd i flera veckor. Har kanske inte helt hämtat mig än.

  • skrivprocess says:

   Haha, då kanske jag har något att se fram emot :). På något sätt känns det ändå bra att man blir så påverkad, för det betyder ju att böckerna faktiskt är bra. Kommer nog inte dra mig för att köpa dem i framtiden. Att kunna ställa böcker i bokhyllan och sedan dregla efter dem är bland det bästa som finns!

 • Fia Filur says:

  Håller med! Visst är det härligt att bli så berörd! Men jag tycker det är svårt att slita mig från ruset och skriva själv efter att jag läst sådana bra böcker. Mina ord känns så platta och livlösa i jämförelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.