3

Ja, jo liksom…

Posted by Bina on 2012-08-01 in 2012 |

Det här med att komma tillbaka är oerhört svårt. Livet är lite sådär att jag tydligen måste känna mig olycklig för att skriva som bäst. När morfar dog blev det ledsamt, men i samma veva kunde jag inte vara så ledsen som jag egentligen ville eftersom jag precis börjat träffa den här killen som nyligen frågat mig om han får kalla mig för flickvän. De två händelserna tog liksom ut varandra och jag hamnade i det här mellanläget där jag är lite smått apatisk. Dagarna har bestått av jobb och mys, så tiden för mig att skriva har reducerats till minus tjugo procent. Känns mer som om det går bakåt än framåt. Vet jag ens hur man skriver längre?

Kanske blir det ändring på det nu? Han bestämde sig för att åka utomlands i tre veckor (visserligen var det en resa han planerat länge, men i alla fall), så nu finns kanske tid över för mig att fundera i lugn och ro. Skriva eller inte skriva? Nedräkningen har i alla fall börjat! Behöver bara några dagar att landa först.

Tags:

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.