0

Än är jag inte död, men liknar en zombie

Posted by Bina on 2012-07-20 in 2012 |

Efter två oförskämt långa jobbdagar har jag gjort mig förtjänt av en trevlig och solig helg. Trevligt vet jag redan att det blir, återstår att se om solen vill visa sig nu när man är ledig. Igår dundrade världens oväder in strax innan lunch. Längtade då verkligen hem till min soffa, filt och skrivbok. Att höra regnet mot rutorna och åskan mullra utanför är något av de bästa skrivväder som finns. Det är sällan någonting ger mig så mycket lust att skriva som då.

Tyvärr har jag ännu inte tagit tag i det där med att skriva den här veckan. Inte alls. Antingen har jag jobbat eller umgåtts med den här nya mannen i mitt liv. Känns inte så roligt om jag redan från början ska vara osocial och morra åt att jag inte får skriva. Kanske bättre att ta det steget lite i taget? Bussresorna fram och tillbaka är ändå på minst 40 minuter, så jag hinner med en hel del där, om jag bara ville skriva.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.