0

Woop, woop!

Posted by Bina on 2012-07-08 in 2012 |

Efter 357 ord  känner jag mig ändå hyfsat nöjd. Fick fram en frän dialog som jag först skulle urarta, men karaktärerna styrde den rätt till slut. Den ena började babbla på om ett spår jag inte trodde skulle leda någonstans, men han lyckades knyta ihop det med hur han började. Imorgon blir det till att fortsätta scenen (nä, den är inte riktigt slut än), och därefter kan jag börja glutta på saker som jag redan skrivit. Hittills har jag bara kämpat med helt nya grejer, men det kommer nog rulla på lite bättre när jag får röra mig i vatten jag redan känner till.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.