2

SMS

Posted by Bina on 2012-07-03 in 2012 |

Stör mig på de som bara skickar ett “Hej, vad gör du?” eller “Tja, hur är det med dig?” följt av en smiley eller två. Oftast svarar jag bara rakt på sak (de frågar ju), men ibland händer det att jag lägger undan telefonen med tanken “jag svarar på det senare”, bara för att slippa krysta ur mig osanningar.

Faktum är att dessa små meddelanden inte ger mig någonting att  bygga vidare på och därför reagerar jag som jag gör. Det finns ingen röd tråd, inga knutar att lösa upp, ingen säck att försluta, and so on. Hänger det möjligen ihop med att jag skriver? Är jag så benägen att få historier i rullning att simpla sms bara går mig förbi? Är det därför jag alltid blir stum när någon plötsligt ringer och öppnar samtalet med frågan “Hur är läget”? Att jag sedan kanske svarar på frågan har nog att göra med att jag blivit tillsagd att det är så man ska göra. Utbyta tomma ord.

Ehum, mja. Så är det nog. Ge mig något som får livet att gå framåt i alla fall. Snälla?

Tags:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.