2

Det här med väntan

Posted by Bina on 2012-06-14 in 2012 |

När någonting står runt knuten och väntar på att hända, då är det som mest jobbigt. Det spritter i hela kroppen, jag klarar inte av att vara still längre och vill bara ut och springa trots att jag nyligen kommit in från en runda. Jag har överenergi i överflöd. Jag skriver mycket, men ändå är det inte tillräckligt.

Det positiva med att hela tiden göra någonting är att jag inte tänker så mycket, men så fort jag sätter mig ned kommer allt tillbaka. Jag har skitsvårt att sova om nätterna och när jag väl somnar är det dags att kliva upp. På något sätt försöker jag ändå trycka undan det som hela tiden förföljer mig. Det är som om det inte är verkligt.

Veckan i Dalarna har varit jobbig, samtidigt som den var menad att vara lycklig. Vi hann träffas hela tre gånger jag och morfar, trots att han bor så långt bort. Och nu vet jag inte om jag någonsin kommer få se honom igen. Jag bara gråter och gråter så fort jag är ensam och tänker på det mamma sa om att det var tur att jag bestämde mig för att komma ned i början av sommaren och inte i slutet.

Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig och att jag alltid kommer vara din lilla piga.

Tags:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.