3

Jag är nog sjuk…

Posted by Bina on 2012-06-02 in 2012 |

… för så här brukar jag inte bete mig. Har nog fått en släng av resfeber.

Symptom

 • irrar omkring utan att riktigt göra något
 • bakar mängder (jag sa MÄNGDER) med kakor
 • städar där det inte behövs
 • hoppar fram och tillbaka
 • känner på pannan och inbillar sig att man är jättehet (höhö)
 • låter musik vara igång så högt att man inte hör sina egna tankar
 • oroar sig över om tåget kommer gå i tid
 • oroar sig över om tåget kommer rulla överhuvudtaget
 • oroar sig över om det verkligen är idag man ska åka
 • oroar sig över om tre äpplen, två bananer, en apelsin, en dubbelmacka, en liter vatten, en liter te, en tvåliters glasskartong med kakor samt en matlåda med godis kommer räcka i tio timmar.

Dalarna, here I come!

Tags:

3 Comments

 • Fia Filur says:

  Hihi, verkar inte som att du kommer svälta på resan i alla fall 🙂

  • Bina says:

   Nej, speciellt inte eftersom det också är ett nattåg. Det är meningen att man ska sova. Men jag blir alltid så nojig när jag ska åka på sådana här längre resor. Har nog lite att göra med att jag två gånger den senaste tiden har råkat ut för oförutsedda händelser.

   Första var en gång i Uppsala. Tåget hade rullat 5 min från perrongen när någon bestämmer sig för att hoppa framför det. Vi blev stående i tre timmar och fick inte gå tillbaka till stationen som vi såg från fönstret. Bistron var inte öppen eftersom det var en “traumatisk händelse” för alla anställda.

   Andra gången var en bussresa mellan Stockholm och Umeå. Bussen brukar alltid stanna vid ett ställe där man kan käka lunch, men just den gången var vi så försenade att vi åkte förbi stället. Jag var sådär lagom glad när jag äntligen kom hem vid halv tio-tiden på kvällen. Då hade jag inte fått någon mat sedan åtta på morgonen.

   Jag har hört att jag blir lite cranky när magen inte är nöjd…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.