6

Åh, detta eviga problem

Posted by Bina on 2012-05-29 in 2012 |

Alltså, såhär är det. Två karaktärer muckar med varandra, typ hotar att riva ögonen ur den andre. En tredje karaktär dyker upp, går fram mot dessa två (mycket mindre och klenare) bråkstakar, tar ett djupt andetag, stirrar hotfullt mot dem… Ni fattar?

Grejen är som så att det finns bara en enda replik jag kan tänka mig att den här tredje karaktären säger, och det är “Leave”. Ett ord, en stavelse, kortfattat men innehållsrikt. Och jag har sökt runt lite överallt (synonymhemsidor, ordböcker, engelska ordlistor) utan att hitta en översättning som känns rätt.

Han kan väl inte bara säga “Lämna”? Det låter i alla fall konstigt i mina öron, men det är någonting sådant jag vill ha. Hm, får kanske sova på saken. Det här kommer gnaga länge i hjärnfabriken.

Tags:

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.