3

Limit

Posted by Bina on 2012-05-28 in 2012 |

För några dagar sedan skrev jag om att jag hållit på med projekt T en månad, och just idag är det prick två månader jag senast öppnade manus numero 2. Nytt rekord tror jag. Jag har fortfarande inte läst någonting, bara öppnat dokumentet. Föll lite ur kurs imorse när katterna väckte mig med en catfight. På min rygg. PÅ MIN RYGG! Blev sådär lagom irriterad över att inte kunna somna om och tänkte fördriva tiden med att skriva, men det var bara tomt. För tidigt, antar jag.

Nu har jag haft hela dagen på mig att tänka igenom vad det är jag egentligen vill och beslutat att jag varje eftermiddag denna vecka ska redigera och skissa vidare på fortsättningen. Kanske hinner jag färdigt innan jag åker på lördag? Ska ju i och för sig ta med mig datorn, men den har inte obegränsat med batteri och kommer definitivt inte klara hela tågresan.

Jag vet ju var jag vill komma med historien, men mina karaktärer verkar vilja gå åt ett annat håll. Det stör mig något. Måste nog börja sätta upp gränser snart över vad de får göra och prata om innan jag blir tokig.

Tags: ,

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.