0

Alltså det här med sol …

Posted by Bina on 2012-05-22 in 2012 |

… i kombination med balkong i söderläge är inte bra för mig. Jag blir aldrig brun, oavsett hur mycket eller försiktigt jag solar. Nej, röd blir jag. Som en tomat. Eller kokt kräfta, om ni föredrar det. När det röda lagt sig (efter sisådär en vecka) återkommer blekheten, fast med en förändring. Fräknar.

Men det går liksom ändå inte att låta bli, för i år kanske det blir annorlunda. Jag menar ju att de tidigare 22 års erfarenhet av solning jag har kanske inte riktigt stämmer. Det är bara någon som luras med mig.

Och nu gör det lite ont.

/En-som-dissar-första-brännan-och-ändå-inte-lär-sig-av-misstagen

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.