0

Lidande

Posted by Bina on 2012-05-16 in 2012 |

Känner att det blir den ena skitdagen efter den andra. Efter ett missförstånd fick jag kapa av en halvtimme på min egen lunch, men i ren frustration har jag fått ur mig 5 handskrivna sidor på mina kortare pauser (och det bara nu på förmiddagen).

Kapitel 7 är avklarat. Det blev längre än de tidigare, ungefär det dubbla. Har redan tjuvstartat på åttonde kapitlet och när jag kommer hem senare ska jag utforska mer av den här nya världen. En karaktär som jag inte visste fanns dök upp och ville presentera sig med både namn och bakgrund. Nice, nice. Hoppas hon kommer till användning mer än vad hon gjort (hjärnan har redan farit iväg och tryckt in henne i det som kommer hända).

Bikaraktären har visat mer personlighet och jag har fått ganska bra grepp om honom. Huvudpersonen är däremot fortfarande lite luddig. Det är som om han inte riktigt kan bestämma sig för vad han vill och jag har bestämt mig att jag inte riktigt gillar honom. Skulle han vara verklig hade jag inte umgåtts med honom. Än tänker jag inte ändra någonting, men jag önskar att jag kunde visa hans personlighet lite bättre. Han liksom gömmer sig i skuggan av de andra och tror att allt ska lösa sig om han inte rör på sig. Det jobbigaste är att gå in i huvudet på honom eftersom han inte alls tänker som jag gör. Inte ens i närheten.

Karaktärsutforskning (om man nu kan kalla det så) är roligt ändå. Man får lära känna “personer” man kanske aldrig skulle ha tid eller lust att umgås med annars.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.