0

Måste erkänna en sak

Posted by Bina on 2012-05-15 in 2012 |

Imorse försov jag mig. Vaknade och monologen gick ungefär i stil med detta: Skönt med söndag. Vad är klockan? 7:45. Vänta nu, jobbade jag inte igår? Hur kan det vara söndag idag? 7:45!

Jag försover mig aldrig när jag har jobbdag. Sällan man är så stressad som när man försover sig. Sällan man är så effektiv när man är stressad. Fick dessutom veta att torsdag inte är en jobbdag. Kanske ska åka iväg ändå för att göra upp för idag?

Tänkte dessutom hämta ut tågbiljetter nu på eftermiddagen. Har försökt nu några dagar i rad utan att lyckats. Första gången tog jag mig till Östra stationen, tryckte på biljettomaten, varav ett felmeddelande dök upp. Den ville inte spotta ut några biljetter.
Andra gången cyklade jag till centrum enkom för att hämta ut biljetter på riktiga tågstationen, bara för att upptäcka att väntsalen är stängd på grund av ombyggnad. Kul, eftersom jag ju bara har 6 kilometer ENKEL väg, varav hemvägen bara är en enda lång uppförsbacke.
Tredje gången var jag på ICA, upptäckte att jag glömt skriva ned den sista men dock så viktiga sista bokstaven i bokningsnumret. Så första och andra gångerna hade i alla fall blivit fail även om maskinerna funkat.
Fjärde gången tog jag mig till COOP eftersom jag samtidigt skulle hämta ut ett paket. Där hade de tyvärr slut på tågbiljettpapper, så de var bara att åka hem nästan tomhänt. Paketpapper hade de minsann.

Så om jag är bitter idag vet ni vad det beror på.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.