2

Skrivmood ON

Posted by Bina on 2012-05-14 in 2012 |

Se vad en halvtimmes paus i en bil kan göra. Regnet smattrade mot rutorna. Jag smaskade på ett äpple. När jag sedan var tvungen att återgå till jobbet ville inte riktigt handen släppa pennan. Och nu är jag hemma och SKA fortsätta. Kapitel 7 har bara börjat 🙂

 

Tags: ,

2 Comments

  • Fia Filur says:

    Vad fint det ser ut! När jag skriver för hand brukar handstilen bli värre och värre i takt med att jag blir trött i handen …

    • Bina says:

      Tack! Tror det bara är ren vilja som gör att det ser ut som det gör. Har aldrig kunnat skriva bokstäver i olika storlekar eller inte hålla mig efter linjen. Jag bara måste få det att se något respektabelt ut (påminner lite om tvångstankar tror jag). Fast texten kan iofs vara oläslig ändå…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.