0

Big No-No

Posted by Bina on 2012-05-13 in 2012 |

Kom just på att jag börjat projekt T som de allra flesta verkar tycka är förbjudet. Jag kan till viss del hålla med om det, men en bok måste ändå få börja på ett sätt som är bäst för den. Fast som med allting annat måste det finnas ett syfte. Jag funderade länge på var jag skulle börja min historia någonstans och såhär 6 kapitel senare känner jag fortfarande att den där första meningen är det bästa jag kan komma upp med.

So, wanna hear it? Here it goes:

Dödsringningen väckte oss.

Att börja mitt manus med att någonting väcker karaktärerna kommer säkert göra några irriterade, men det finns faktiskt ett syfte med det, och vad det är får ni kanske se senare om jag blir klar någon gång. Och att jag sedan lovade mig själv att inte gå tillbaka och pilla innan första utkastet är färdigt är en helt annan historia. Historien går i alla fall framåt och om det var spännande tidigare är det ingenting jämfört med vad som kommer hända härnäst. Snart blir det till att snickra ihop en baksidestext också.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.